جدیدترین اخبار :
  • مقایسه رتبه ایران در لجستیک با سایر کشورها
  • دیدار رئیس هیأت مدیره شرکت IPGL هند و هیأت همراه با مدیرعامل منطقه آزاد چابهار
  • تمرکز منطقه آزاد چابهار بر جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی
  • ظرفیت ۲ میلیارد دلاری منطقه آزاد چابهار در ترانزیت
  • سخنان اربابی کام کارگران منطقه آزادچابهار را با طعم همدلی و توسعه شیرین کرد

مسابقه طبخ غذاهای سنتی در منطقه آزاد چابهار

اقتصادی | تاریخ خبر : 97/07/10 | تعداد بازید :2384
مدیر امور گردشگری سازمان منطقه آزاد چابهار، گفت: در پنجمین روز از هفته گردشگری، شب گذشته مسابقه طبخ غذاهای سنتی با شرکت حدود ۲۰ نفر از شهروندان چابهاری در مجتمع تجاری پردیس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد چابهار "طاهره شهرکی"، افزود: هدف از برگزاری چنین برنامه‌هایی معرفی بخشی از جاذبه‌های فرهنگی گردشگری اقوام ایرانی که علاوه بر درآمدزایی برای جامعه محلی باعث حفظ مواریث فرهنگی و انتقال ان به نسل‌های آتی خواهد شد.

وی اضافه کرد: ضمن اینکه یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌هایی که گردشگران چابهار را به‌عنوان مقصد گردشگری انتخاب می‌کنند وجود انواع غذاها و خوراکی‌های سنتی ایست که طعم متفاوتان خاطره‌انگیزترین بخش سفر به سواحل مکران است.

شهرکی اظهار داشت: بانوان چابهاری با طبخ انواع غذاهای سنتی مانند، بریانی، کرایی، سمبوسه، میگو و ماهی در این مسابقه شرکت کردند.

وی اضافه کرد: پس از اعلام داوران به برگزیدگان این مسابقه جوایزی اهداء گردید.

وی در ادامه می‌افزاید: در حاشیه برگزاری این مسابقه نمایشگاهی از آثار صنعتگران و هنرمندان چابهاری مانند سفال، سوزن‌دوزی، حصیربافی، سکه دوزی و... برپا گردید که با استقبال خوب مردم مواجه شد.

 

مشاهده گزارش تصویری

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل